3. HNL SJEVER

Varteks protiv Graničara iz Đurđevca traži pobjedu, a Podravina u derbiju začelja igra s Radničkim iz Križevaca

Objavljeno: 08.11.2019. 19:40

Zadnja izmjena: 08.11.2019. 19:40

Sutra, u sklopu 12. kola 3. HNL Sjever domaće utakmice igraju i Podravina i Varteks. Varteks dočekuje posljednjeplasiranu ekipu Graničara iz Đurđevca a navijači očekuju dobru utakmicu i naravno pobjedu. Podravina u Ludbregu igra protiv Radničkog iz Križevaca u derbiju začelja.

Varteks u subotu, 9. studenog u 13:30 sati na SC Sloboda igra drugu utakmicu zaredom na domaćem terenu. U 12. kolu dolazi im momčad Graničara iz Đurđevca.

Želimir Orehovec, trener NK Varteks svrnuo se i na proteklu utakmicu protiv Radnika. Bumbari su osvojili bod, ili točnije rečeno – izgubili dva.

- Prosuli smo dva boda, rekao je Orehovec. -  Ponovno smo prvi primili gol i zatim se morali vraćati. Imali smo sve u svojim rukama, a odigrali smo solidnu utakmicu. Radnik je isto kvalitetna ekipa koja je stalno među prva tri-četiri na ljestvici, a naš golman nije imao svoj dan. Doduše, svatko ima pravo na grešku. Svejedno, još smo uvijek visoko plasirani, držimo treće mjesto i drugi rezultati su nam išli na ruku. U ligi svatko svakog može dobiti, osvojiti bod. Mi ćemo protiv Graničara pokazati svoje pravo lice, zaključio je Orehovec.

Susreti 12. kola 3. HNL Sjever

Subota, 9. studenoga s početkom u 13,3o sati

  • Ludbreg:Podravina - Radnik Križevci
  • Varaždin: Varteks - Graničar Đ.
  • Sveti Martin na Muri: Polet (SMnM) - Mladost
  • Bjelovar: Bjelovar - Rudar
  • Virje: Podravac - Papuk
  • Križevci: Tehničar - Virovitica

Komentari