3. HNL SJEVER

Varteks s 4:0 ispratio Papuk, a Podravina stigla do prve pobjede u 3. HNL Sjever

Objavljeno: 14.09.2019. 20:22

Zadnja izmjena: 14.09.2019. 20:25

U 4. kolu 3. HNL Sjever dvije pobjede klubova s područja Varaždinske županije. Varteks je u Varaždinu s uvjerljivih 4:0 pobijedio NK Papuk iz Orahovice, a Podravina je u Ludbregu stigla do prve pobjede i prvih bodova u ligi.

Prvo poluvrijeme Utakmice u Orahovici proteklo je u dominaciji Varteksa, dok je Papuk većinom imao poluprilike i tražio svoju šansu na kontre. U 23. minuti Bumbari dolaze do prvog pogotka. Ubačaj kapetana Radića za pogodak Šoštarića koji sjajno gađa u gornji desni kut gola gostiju. U 29. Kosir majstorski reagira na jedan ubačaj s lijeve strane i glavom pogađa iza nemoćnog gostujućeg golmana. 

Odmah po početku drugog poluvremena za 3:0 u 49. minuti pogađa Kuhar koji je ušao krajem prvog poluvremena. Varteks zatim staje na loptu, kontrolira igru i do 76. i 81. minute kada Domjan brani dobre pokušaje gostiju. Ipak, još jedna zanimljiva situacija do kraja – penal za Varteks u 86. minuti. Šoštarić uzima loptu, ali protivnički golman brani, lopta se odbija do Skolibera koji pogađa s nekoliko metara. 

U sljedećem kolu Varteks ide u goste Virovitici, a Ludbrežani u Ždralove kod ekipe Mladosti.

Rezultati 4. kola 3. HNL Sjever

  • Ludbreg: Podravina - Podravac 1:0
  • Bjelovar: Bjelovar - Tehničar 1:1
  • Sveti Martin na Muri: Polet (SMnM) - Virovitica 7:0
  • Varaždin: Varteks - Papuk4:0
  • Križevci. Radnik Križevci - Rudar 1:3
  • Đurđevac: Graničar Đ - Mladost 0:2

Komentari