U Županijskoj palači održan je novogodišnji prijem za predsjednike mjesnih odbora s područja Varaždinske županije, kao i predsjednike dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Župan Čačić tom je prilikom istaknuo kako je Županije ove godine povećala financijska sredstva namijenjena vatrogasnoj zajednici te kako također šator koji je u županijskom vlasništvu daje na korištenje mnogim DVD-ovima. -Krajem prošle godine smo i sufinancirali nabavku opreme za rezanje i bušenje svih vrsta materijala, a opremu će u intervencijama koristiti vatrogasne postrojbe- rekao je župan.

Također, predsjednicima mjesnih odbora zahvalio je na društveno korisnom radu te je istaknuo kako je Varaždinska županija otvorena za svaku vrstu suradnje. - Više puta sam naglasio kako u prioritetne zadatke županijske vlasti spada i koordinacija aktivnosti načelnika i gradonačelnika na zajedničkim projektima, kao i komunikacija sa svim građanima Županije i prepoznavanje njihovih potreba. Sami građani najbolje znaju što treba njihovom mjestu, što im nedostaje, što treba posložiti i napraviti kako bi  život njihovog mjesta bio kvalitetniji i bolji u svakome pogledu – poručio je župan Čačić.

Predsjednik Županijske vatrogasne zajednice Nedjeljko Vukalović  se u ime svih predsjednika DVD-a i MO-a zahvalio županu na pozivu te je istaknuo kako je ovo lijepa prilika da se svi zajedno u jednoj neformalnoj atmosferi podruže i dobiju informacije o planovima županijske vlasti za ovu godinu.

Uz župana, prijemu je nazočila i posebna savjetnica Natalija Martinčević te zamjenici župana Tomislav Paljak i Robert Vugrin.

Ključne riječi: čačić, prijem, VAROGASCI,

Komentari

05.01.2019. 13:50h Zadnja izmjena: 05.01.2019. 13:56