prvi dan festivala

Vatromet, Goran Bare, Klapa Cambi - danas započinje Špancirfest!

Danas je prvi dan Špancirfesta, a osim što već od jučer možete uživati u Vinskom gradu, ulice će biti prepune performera i zabavljača.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.08.2021. 08:17

Zadnja izmjena: 20.08.2021. 08:48

Koncerti, ulični performeri, radionice, izložbe, kreativa, bogata izlagačko-prodajna ponuda, gastronomski užici i brojni drugi sadržaji na deset dana pretvaraju predivnu povijesnu jezgru Varaždina u jedinstvenu festivalsku pozornicu, koja svake godine privuče stotine tisuća posjetitelja.

Danas je prvi dan Špancirfesta, a osim što već od jučer možete uživati u Vinskom gradu, ulice će biti prepune performera i zabavljača.

U 21 h očekuje nas veliki vatromet povodom otvorenja festivala, a na dvije pozornice danas nastupaju Klapa Cambi i Goran Bare - Cambi kod Vile Bedeković, a Bare na velikoj pozornici kod Starog grada.

Sutra na veliku pozornicu stiže Parni valjak, dok kod Vile Bedeković nastupaju četiri talijanska gitarska virtuoza - 40 fingers.

U nedjelju počinje i kazališni program Špancirfesta, a prva u nizu sjajnih kazališnih hit-predstava koje će se igrati na vili Bedeković bit će nagrađivana „Ja, tata“ (22.8.) s Rakanom Rushaidatom, u režiji Borisa Kovačevića koja se na humorni i zabavni način bavi pogledom jednog muškarca na sve što ga čeka u velikoj životnoj avanturi koja se zove „očinstvo“

 

 

Komentari