ŽENSKI RUKOMETNI KLUB KOKA

Važna pobjeda Koke u Crikvenici u nastavku utrke za treće mjesto

Objavljeno: 14.04.2019. 20:47

Zadnja izmjena: 14.04.2019. 21:53

ŽRK Koka večeras je u Crikvenici pobijedio ekipu RK Murvica 23:18 (11:10). Iako je to bio susret ekipe iz gornjeg dijela prvenstvene ljestvice i posljednje plasirane ekipe lige, ako ne računamo ekipu Zameta koja je istupila iz natjecanja, to sigurno nije bila lagana utakmica, niti lagana pobjeda.

Prvo poluvrijeme igralo se vrlo izjednačeno o čemu svjedoči i rezultat nakon prvog dijela igre 11:10 za Varaždinke. Tek u drugom dijelu razlika se počela povećavati ali domaće igračice stalno su bile blizu Varaždinkama. Konačni rezultat ipak je ogledalo kvalitete i Koka s ovom pobjedom i osvojenim bodovima ostaje u kombinacijama za treće mjesto, što bi bio realno veliki uspjeh ove sezone. 

Ukupno bila je to utakmica s puno uspona i padova, no koncentracija je u bitnim trenucima ipak bila na starni Varaždinki što je okrenula rezultat na njihovu stranu.
U strijelce su se upisale: Mrazović 8, Ćurić 4, Blažek 4, Domjan 3, Furjan 2, Jalušić 1 i Jurčić 1.

Konkurenti za treće mjesto Bjelovar i Sesvete već su odigrali svoje susrete. Bjelovar je pobijedio Split 2010 a Sesvete su izgubile čakovečke ekipe Zrinski. 

Već u četvrtak ŽRK Koka igra četvrtfinale Kupa Hrvatske protiv ekipe iz Umaga. Utakmica je na rasporedu u 19,00 sati u Areni Varaždi. Seniorke ŽRK Koka pozivaju sve ljubitelje rukometa da ih dođu podržati u borbi za Final four.

Komentari