u sportskoj dvoranI

''VEČER BEZ BRIGE'' U Cestici održava humanitarna priredba za udrugu ''Radost i život''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.11.2019. 10:26

Zadnja izmjena: 26.11.2019. 10:26

Tradicionalna „Večer bez brige“ ove je godine održana u nedjelju, 24. studenoga, a istu je Udruga za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom, „Život i radost“ iz Cestice organizirala u dvorani Osnovne škole.

Nakon uvodnog programa uslijedio je nastup glazbenog sastava Mejaši, a potom se u ime pokrovitelja priredbe, općine Cestica, prisutnima u dvorani obratio načelnik Mirko Korotaj. Zahvalio je članovima Udruge Život i radost na brizi koju vode o djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom i obećao daljnju pomoć u realizaciji programa i aktivnosti vezanih uz uključivanje djece s teškoćama u zajednicu, kao i pomoći invalidnim osobama, a koji se odvijaju zahvaljujući angažiranju Udruge ŽIR Cestica.

U drugom dijelu programa publici su se s nekoliko pjesama predstavili, Gabrijela Hrženjak i Ivica Pepelko, a nakon toga u dvoranu je opet ušao Štef s biciklom na kojem je u logožaru dopremio instrumente. Potom je uslijedio nastup Tamburaškog sastava Krijesnice iz Vinice, a na repertoaru viničkih tamburaša bile su popularne skladbe koje su izdali ove godine, povodom 25 godina od osnivanja. Uz pratnju Krijesnica potom su zapjevale i članice ženske klape Angeluš, a na kraju su svio izvođači otpjevali pjesmu Ivice Pepelka, Hvala Ti bože za ovaj dan.

Tradicionalno druženje za djecu s teškoćama, „Večer bez brige“ održano je pod pokroviteljstvom općine Cestica, ZAMP-a, HDS-a i Radio Megatona, a dobrovoljni prilozi posjetitelja, sponzora i dobročinitelja biti će iskorišteni za rad i aktivnosti Udruge Život i radost, za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom.

Komentari