GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Večeras se u Graberju igra jedna od presudnih utakmica varaždinskih rukometaša za ostanak u Premijer ligi

Objavljeno: 05.05.2019. 12:09

Zadnja izmjena: 05.05.2019. 12:16

Večeras od 18,00 sati rukometaši GRK Varaždin 1930 igraju susret Lige za ostanak  Premijer lige protiv ekipe RK Gorica.

Trenutno je varaždinski klub na četvrtom mjestu Lige za ostanak, a kako dvije ekipe ispadaju iz lige Varaždin 1930 se nalazi na prvom mjestu koje ostaje u ligi. U do sada odigrana dva susreta Rudan Labin je pobijedio ekipu Rudara koja je po tome siguran putnik u ligu niže, dok je ekipa Rudana izjednačila s Varaždinom 1930 koji ima utakmicu manje.

U drugom susretu riječki Zamet je ostvario važnu pobjedu nad ekipom Sesveta, tako da je izbio na prvo mjesto Lige za ostanak s 20 bodova, slijedi Gorica s 19 i utakmicom manje, pa na trećem mjestu Sesvete s 18 i onda Varaždin 1930 sa 17 bodova i utakmicom manje.

Večerašnjom pobjedom Varaždinci bi napravili veliki korak prema ostanku u Premijer ligi jer su do kraja ostala još tri kola, a već u sljedećem Varaždin ide u goste otpisanom Rudaru. Mlada varaždinska ekipa pod vodstvom trenera Alena Belka konačno se posložila i sve utakmice su odigrali na visokom nivou. Očekuje se da će tako biti i večeras pa iz kluba pozivaju sve ljubitelje rukometa da daju svoju podršku varaždinskim rukometašima da ostvare još jednu vrijednu pobjedu na "vrućem" terenu u Graberju.

Komentari