PREZENTACIJA

Velik interes građana Ivanca za bespovratna sredstva za energetsku obnovu obiteljskih kuća

Objavljeno: 16.06.2020. 18:00

Što se želi postići energetskom obnovom obiteljskih kuća, tko se može prijaviti na javni poziv koji će biti otvoren već idući tjedan, u petak, 26. lipnja, za koje radove na energetskoj obnovi građani mogu ostvariti čak 60% bespovratnih sredstava, koju je dokumentaciju potrebno priložiti – sve to samo je dio tematike o kojoj je aktualni potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar građanima govorio na prezentaciji „Kako do bespovratnih sredstava za obnovu obiteljskih kuća“ koju je jučer održao u Kinu Ivanec.

Gosta je na početku pozdravio gradonačelnik Milorad Batinić, a Štromar je potom predstavio mjere koje će građanima stajati na raspolaganju, obnova fasade, krovišta, stolarije, ugradnja sustava za korištenje obnovljivih izvora energije itd, te potom odgovarao na pitanja građana, koji su u velikom broju ispunili kinodvoranu.

Interes građana je velik, što potvrđuje podatak da su se skupu odazvali vlasnici obiteljskih kuća iz brojnih naselja širom našeg grada te iz susjednih područja.

Svima se kratko obratila i direktorica Poslovne zone Ivanec Lana Labaš te pozvala sve zainteresirane građane da koriste besplatnu savjetodavnu pomoć te pomoć kod prikupljanja dokumentacije i prijave projekta od strane Poslovne zone i Projektnog ureda za EU fondove Grada Ivanca.

Svi kojima je potrebna navedena pomoć mogu se javiti na tel. 645-485, 645-435 i 645-484 ili na e-mail [email protected]

Komentari