odlični rezultat

Veliki uspjeh učenika iz OŠ Vinica na državnom natjecanju ''Sigurno u prometu''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.05.2019. 18:46

Zadnja izmjena: 30.05.2019. 18:49

Učenici OŠ Vinica Gabriela Krobot, David Hošnjak i Simon Krobot zajedno s Laurom Friščić (OŠ Ivanec) ostvarili su iznimno velik uspjeh na Državnom natjecanju „Sigurno u prometu“ osvojivši ekipno prvo mjesto, ostavivši iza sebe sve županije i Grad Zagreb. 

Ostvarili su i sjajne rezultate pojedinačnoj kategoriji. Gabriela Krobot  je osvojila prvo mjesto, Laura Friščić treće mjesto u kategoriji djevojčica, dok je David Hošnjak osvojio 3. mjesto, a Simon Krobot 27. mjesto u kategoriji dječaka. Gabriela Krobot se ovim rezultatom plasirala na Europsko prvenstvo koje će se u rujnu održati u Švicarskoj kao najbolja članica nacionalne ekipe koja broji 4 člana (2 dječaka i 2 djevojčice) gdje će predstavljati Hrvatski auto klub i Republiku Hrvatsku.

Povodom uspjeha, učenici i djelatnici OŠ Vinica priredili su doček dobrodošlice za svoje pobjednike. Bilo je to pravo iznenađenje za njih koje će pamtiti zauvijek. Uz zvuke pobjedničke melodije i gromoglasan pljesak učenicima je uručen skroman znak pažnje. Čestitke su upućene i mentoru koji je s učenicima bio na državnom natjecanju te ih je pripremao za ovu visoku razinu natjecanja, učitelju TZK Branimiru Štimcu te učitelju tehničke kulture i fizike Nenadu Meseku. Čestitkama na ovom iznimnom rezultatu, ne samo za školu nego i za Općinu Vinica, pridružio se i načelnik Općine Marijan Kostanjevac, a učenici i mentori će biti nagrađeni na Završnoj školskoj priredbi.

 

Komentari