NASTAVLJA SE

FOTO Veliko srce mještana s područja Grada Varaždinskih Toplica za stradale u potresu na Banovini

Objavljeno: 31.12.2020. 14:05

Zadnja izmjena: 31.12.2020. 14:18

Građani Varaždinskih Toplica još su jednom pokazali svoje veliko srce i u ovoj posljednjoj nevolji koja je pogodila Hrvatsku.

Grad Varaždinske Toplice koordinirao je s udrugama sa svog područja prikupljanje humanitarne pomoći za stradale u razornom potresu koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju. S volonterima i poduzetnicima organiziran je utovar robe te je na put krenuo kamion pun hrane, kućnih potrepština, prekrivača, higijenskih potrepština, hrane za kućne ljubimce te građevinskih folija. Za Glinu je krenuo i kombi s friško ispečenim kruhom.

Akcija prikupljanja donacije odvijala se u prostorijama vatrogasnog doma DVD-a Varaždinske Toplice. Nakon prikupljanja donacija i iz ostalih mjesta s područja grada, kamion i kombi krenuli su prema Glini.

U vatrogasnom kombiju bila je i gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković, koja je pomogla oko organizacije prikupljanja i prijevoza pomoći.

– Zahvaljujemo svima koji su svojim velikim srcem pokazali da se može napraviti puno. Putujemo u Glinu s 10 tona hrane, higijenskih potrepština, 1,5 tona građevinske folije – poručila je gradonačelnica.

Iz Grada Varaždinskih Toplicama zahvaljuju svima koji su pomogli u prikupljanju i prijevozu pomoći za stradala područja, građanima, volonterima, članovima udruga, vatrogascima, poduzetnicima.

Komentari