KOŠARKAŠKI KLUB VINDIJA

Velimir Mudri, trener KK Vindija nada se nastavku Jedinstvene kadetske lige HKS-a

Objavljeno: 07.06.2020. 20:27

Zadnja izmjena: 07.06.2020. 20:29

U Košarkaškom klubu Vindija nastavili su s radom i treniranjem, a posebno se to odnosi na perskepektivnu kadetsku ekipu. Oni redovito treniraju očekujući vijesti o mogućem nastavku Jedinstvene kadetske lige HKS-a. 

Ta ekipa KK Vindija natjecala se u Jedinstvenoj kadetskoj ligi HKS, gdje su se uspješno nosili s vršnjacima iz puno poznatijih klubova. Trener Velimir Mudri trenutno priprema kadeski i juniorski sastav kluba za natjecanje u sljedećoj sezoni u A2 košarkaškoj ligi Sjever, u kojoj bi se trebali "kaliti" do punog seniorskog uzrasta.

- Treneri svih klubova koji sudjeluju u JKL HKS-a su u kontaktu i postoji želja da ligu završimo na neki način. Prijedlog je da se nađemo na jednom mjestu i odigramo preostale utamice, rekao je Mudri. Perspektivnoj varaždinskoj ekipi to je prilika da u ovom sastavu dovrši sezonu i koliko-toliko zadrži kontinuitet utakmica. Najesen bi se pridružili juniorima i tako bi oformili novi sastav za natjecanje u A2 ligi.

Klubovi sudionici Jedinstvene kadetske lige za sezonu 2019/20: KK CEDEVITA JUNIOR, KK CIBONA, KK RUDEŠ, KK VINDIJA, KA OSIJEK, KK ZADAR, KK SPLIT, GKK ŠIBENKA, KK FSV, Rijeka, KK SONIK PUNTAMIKA, Zadar.

 

Komentari