općina vinica

Vesela fašnička povorka malih maškara Dječjeg vrtića Vinica i ove godine stigla u Općinu Vinica

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.02.2021. 13:32

Zadnja izmjena: 16.02.2021. 13:38

Već po tradiciji, nakon šetnje glavnom ulicom maskirana povorka djece iz Dječjeg vrtića Vinica zajedno s tetama koje su ih cijelo jutro uređivale, posjetila je Općinu Vinica.

Ove godine to je bila malo drugačija fašnička povorka po propisanim epidemiološkim mjerama, međutim dječjeg smijeha i pjesme te plesa nije nedostajalo. Mašta u kostimografiji ni ove godine nije nedostajala, a općinskim dvorištem su zavladali Spidermani, Batmani, Else, Minnie, Snjeguljice, dobre vile, princeze, gusari, vjeverice i drugi zamišljeni te razigrani omiljeni likovi naših mališana koji su osim maštovitih maski sa sobom donijeli pjesmu, smijeh i dječje veselje.

Veselu povorku su dočekali i ugostili zaposlenici te načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac. Nakon što su otplesala i otpjevala 'repu' i još nekoliko veselih pokladnih prigodnih pjesmica, djeca su se zadržala kraće ispred zgrade Općine u plesu i kraćem druženju. Načelnik Općine Marijan Kostanjevac je zahvalio malim maškarama i tetama iz Dječjeg vrtića Vinica na posjeti te ih počastio prigodnim slatkišima.

Komentari