Na prijemu održanom u uredu gradonačelnika Lepoglave Marijana Škvarića, vodstvo Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec uručilo mu je Zahvalnicu za nesebični doprinos u radu i ostvarivanju ciljeva Udruge.

U uvodnom dijelu Predsjednik UDVDR Ogranka Ivanec Ljudvek Cikač podsjetio je kako u članstvu ima puno hrvatskih branitelja s područja Grada Lepoglave, te je dodao kako u Ogranku inače nemaju običaj često dodijeljivati priznanja. - U 20-godišnjem djelovanju dodijelili smo ih tek u dva navrata, a kada se to dogodi trudimo se da ih dodijelimo ljudima koji nam istinski pomažu, ljudima koji cijene naš rad i onima koji cijene hrvatske branitelje. - rekao je Cikač.

- Mi imamo svoje dužnosti i moramo funkcionirati tako da jedni drugima pomognemo, a vi imate jedan poseban status, jer ako ste imali hrabrosti stati na branik Domovine kada je bilo najteže, a sada sudjelujete u stvaranju boljitka za našu Hrvatsku, onda je najmanje što kao gradonačelnik mogu napraviti je to da pomognem. - kazao je Škvarić.

Komentari

04.06.2019. 14:27h Zadnja izmjena: 04.06.2019. 14:29