zavidni rezultati

VI. osnovna škola sudjelovala na Međunarodnom natjecanju iz matematike i fizike u Poljskoj

Objavljeno: 25.05.2016. 11:25

Zadnja izmjena: 25.05.2016. 11:29

Učenici osmih razreda VI. osnovne škole Varaždin, Maja Špoljarić, Andreja Križanić i Janko Vrček, do 26. svibnja borave u Wielunu u Poljskoj gdje sudjeluju na Prvom međunarodnom natjecanju iz matematike i fizike na engleskom jeziku.

Učenici su u Poljsku otputovali u pratnji svojih učitelja - ravnatelja Maria Stančića, učiteljica povijesti i geografije Bojane Serec i Verice Hlapčić, učiteljice matematike i informatike Nine Prašnjak te učiteljice biologije Valentine Vrbec. Na natjecanju je sudjelovalo po troje učenika iz različitih srednjih škola partnera (srednja škola Ludbreg, srednja škola iz Latvije, Njemačke, Rumunjske, Ukrajine, te učenici iz srednjih škola iz Poljske)  i VI. osnovna škola iz Varaždina. Na natjecanju su učenici VI. osnovne škole u skupini učenika srednjih škola, pokazali odlično znanje iz matematike i fizike i postigli zavidne rezultate. Nakon završetka natjecanja, svi sudionici su prisustvovali koncertu grupe „Tadeusza Nic Nie Rusza“, nakon čega je uslijedila podjela diploma i nagrada.

Učiteljima VI. osnovne škole ovo je treći radni posjet Poljskoj, nakon uzvratnog posjeta i boravka učitelja iz Poljske koji se ostvario u Varaždinu prošle godine. 

Komentari