Spektakl u Vidovcu

VIDEO Ova superatraktivna pjevačica nastupa na ovogodišnjoj vidovečkoj Zeljarijadi

Objavljeno: 10.09.2016. 18:47

Zadnja izmjena: 10.09.2016. 19:17

Foto: YouTube

Ovogodišnja Zeljarijada u Vidovcu traje od 16. do 18. rujna i održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike, Kolinde Grabar-Kitarović.

Petak navečer je predviđen za "zeljarsku noć", s nastupom grupe Activ i potom s koncertom vječno mladog i omiljenog pjevača, Željka Bebeka. Iako će za par mjeseci navršiti ravno 70 godina, ovaj bivši pjevač Bijelog Dugmeta i dalje nastupa i snima. Nedavno je izdao i svoj novi singl Ja po kafanama koji je već uvelike postao hit na radio postajama.

Spektakl za vikend

I u subotu i u nedjelju programi počinju u 8 ujutro i traju do kasno u noć. Oba dana će ispuniti sajam starih zanata i gospodarski sajam, uz cjelodnevnu veselicu sa sastavom Faringaši. Bit će tu i izbor najboljeg kotlića kao i najukusnijeg vidovečkog gibanka. Bogati program dodatno će dopuniti nedjeljni mimohod KUD-ova i zaprega, međunarodni festival folklora, kao i tradicionalno pucanje iz kubura.

Ako sve to nije dovoljno da vas privuče, onda ćete zasigurno doći u subotu u 8. Uz nastup grupe Casablanca, nakon 7 navečer imat ćemo prilike u svom kraju vidjeti iznimno atraktivnu i popularnu Lidiju Bačić. I ona ima novi hit, koji će se sigurno naći na repertoaru te večeri, pjesmu simboličnog naziva Nezamjenjiva.

Uglavnom, pregršt razloga i užitaka za uši, oči i nepce da dođete i provedete super ugodno vrijeme na Zeljarijadi.

Za one koji žele znati sve detalje - donosimo i cjelokupni program.

 

Komentari