Vidovec Bios i bez osmorice igrača do boda u Buzetu

Objavljeno: 02.06.2013. 17:25

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Remijem na neugodnom gostovanju u Buzetu, Vidovec Bios okončao je premijernu sezonu u Premier ligi. Podsjetimo, u prvom dijelu lige Vidovec Bios se plasirao na šesto mjesto, nakon kojeg je igrao u Ligi za poredak te u njoj ostvario dvije pobjede, dva remija i dva poraza, na kraju izborivši treće mjesto u tom dijelu lige.

Bila je to utakmica, u kojoj Alan Belko nije mogao računati na čak osmoricu igrača, no unatoč tome vidovečki rukometaši mogli su čak i do pobjede.

Odlično su otvorili susret, poveli 5:1, držali vodstvo do 11:7, da bi se na odmor otišlo s izjednačenim rezultatom. U nastavku utakmice rukometaši Biosa ponovno imaju laganu prednost, do sredine poluvremena, kada domaćin okreće te vodi 27:24 u 48. minuti.

Iako znatno oslabljeni, bez ijednog pravog kružnog napadača, Bios se ponovno vraća, te vode minutu i pol prije kraja susreta rezultatom 30:29. Buzet poravnava na 30:30, a posljednji napad imali su opet vidovečki rukometaši, ali ga nisu iskoristili.

- Ja sam vrlo zadovoljan ovom utakmicom, mislim da su dečki pokazali da mogu, iako nismo imali puno igrača na raspolaganju danas. Svaka im čast na tome, bili smo čak i bliže pobjedi, ali nedostajalo je i malo sreće – kazao je Alan Belko, trener Vidovec Biosa.

Odličnu utakmicu odigrala je vanjska linija, Herman-Vincek-Vidaček, svi postigavši po šest golova. Vrlo solidna bila su i krila Marčec i Težak, svaki sa četiri gola.

Ovim remijem, Vidovec Bios okončao je sezonu na trećem mjestu u Ligi za poredak. Što se tiče iduće sezone, predstoji proces pripreme i planiranja, a u sljedećih tjedan-dva mogli bi znati kakve planove će klub imati u narednoj sezoni.

Buzet – Vidovec Bios 30:30 (15:15)

Buzet - Pobrić (2+0 obr), Šverko 1, Prodan 2, Kišiček, Radnić 5, Gašpar 5, Ljubotina 3, Vukelić 3, Bašić, Jović (4+1 obr), Kozina, Gudić 11, Ščulac, Jerman, Jakac 1, Fabijančić.

Vidovec Bios – Grd (8+1 obr), Dobovičnik 1, Hajsok, Težak 4, Benko, D. Melnjak, Vincek 6, M. Melnjak 1, Petric, Vidaček 6, Breljak 2, Črnila (3+1 obr.), Lovrenčić, Marčec 4, Herman 6.

 

Komentari