Vidovec Bios: Od praktički dobivene utakmice napravili triler

Objavljeno: 12.11.2011. 21:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Nakon vodstva od čak deset golova na poluvremenu, rukometaši Vidovec Biosa na kraju su se "spašavali" iz penala u posljednoj sekundi...

Odličan početak domaćih rukometaša, Balent je na početku obranio četiri lopte, a Vidovec Bios poveo 3:0, s time da je na samom početku moglo biti i više, jer je nekoliko kontri i čistih situacija ostalo neiskorišteno. Gosti se drže u prvom poluvremenu do 7:6, no tada je uslijedi „tajfun Bios“ i pomeo Đakovo.

Prvo serijom 5:0 dolaze na 12:6, a od 12. do 24. minute gosti postižu tek dva gola, za velikih 18:8. Osim napada, sjajan je na golu bio i Balent, koji je obranio praktički sve što je išlo u mrežu – 16 obrana u prvih 30 minuta! U napadu razigrani Vincek, Vidaček i društvo nemilice su punili mrežu iskusnog Rajkovića, do lani vratara Nexea.

Na poluvremenu je bilo velikih deset golova i činilo se da je utakmica gotova. A onda je Vidovec Bios jednostavno „stao“ u 44. minuti. Do tog trenutka prvo ime utakmice, vratar Balent, neoprezno u kontri presjeca loptu i dotiče protivničkog igrača te zarađuje crveni karton. Domaći kod vodstva 27:18 gosti postižu sedam uzastopnih golova te dolaze na samo minus dva.

I slijedi prava „drama“ od utakmice koja je već bila dobivena, gosti su strpljivi, razigrao se odlični Bošnjak, a Vidovec Bios je sve nervozniji. Vinceku Rajković brani penal, a na drugoj strani Bošnjak desetim golom dovodi goste u prvo izjednačenje.

Posljednji napad Vidovec prijeti, a na kraju Malner spušta Loptu Jeftiću, koji biva povučen u posljednjoj sekundi za penal, a vrijeme ističe. Sam pred Rajkovićem, Malner po isteku vremena kroz noge Rajkoviću donosi veliku pobjedu Vidovec Biosu.

Vidovec Bios – Đakovo 30:29 (21:11)

Vidovec, dvorana OŠ Vidovec. Gledatelja: 500. Suci: Vuković i Stipinović (oba Zagreb).

Vidovec Bios – Jeftić 5, N. Melnjak, Vincek 8(4), M. Melnjak, Breljak, Vujović, Lovrenčić 4, Vidaček 3, Turković 3, Balent (21 obrana), Sršen 4, Dobovičnik, Lilić, Brkinjač, Malner 3, Svetec. Trener: Zvonimir Melnjak.

Đakovo – Rajković (13+2 obrana), Kovač 7(4), Lubar 1, Lovrić 4, Bošnjak 10, Jozipović 5, I. Barberić, Perković, Tot, Petrović, T. Barberić 1, Josipović, Zrakić, Pahanić, Punda 2. Trener: Pero Tadić.

Komentari