Neugodni Senj gostuje u subotu kod rukometaša Vidovec Biosa

Objavljeno: 09.03.2012. 10:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Rukometaši Vidovec Biosa u subotu u 19 sati će u svojoj dvorani ugostiti Senj Wallenborn, u susretu 18. kola 1. HRL. U njemu će nastojatu zadržati prvo mjesto na tablici, gdje trenutno imaju 1 bod prednosti ispred Medveščaka.

Vidovečki rukometaši prošli su tjedan igrali „šokantnu“ utakmicu u lokalnom derbiju u Ivancu, gdje su dostigli prednost Ivančana od pet golova te na kraju minimalno pobijedili. Bila je to uistinu triler-završnica, a rukometaši Saše Kučeka, nisu se baš „proslavili“.

-Bila je to stvarno teška utakmica, koja je krenula i tekla u jednom neočekivanom smjeru za nas. Srećom, uspjeli smo se na samom kraju pribrati i pobijediti, što je i najvažnije. Hvala i našim navijačima, koji su nas digli i dizali cijelo vrijeme. Nadam se i vjerujem da smo iz te utakmice nešto naučili i očekujem da ćemo to pokazati već protiv Senjana – kazao je Saša Kuček.

Što se tiže zdravstvenog biltena, i ovaj tjedan je igrački kadar bio „prorijeđen“ na treninzima, zbog bolesti i studentskih obaveza, no za subotnju utakmicu bi svi trebali biti spremni, izuzev od ranije ozlijeđenih Vujovića i Alena Melnjaka.

A za pobjedu nad Senjom trebat će svi biti na visini zadatka. Senj je vrlo ozbiljna ekipa, koja se trenutno nalazi na 6. mjestu tablice.

-Nema slabih protivnika u ovoj ligi, sve su to vrlo ozbiljne ekipa. Senj Laskač, bivši premijerligaški igrač, tu je i Magdić, koji je igrao u Karlovcu. Morat ćemo maksimalno 'zapeti', odigrati znatno bolje nego u Ivancu, i onda će bodovi biti na našem kontu – ističe Kuček.

Bodovi su itekako potrebni Vidovec Biosu, jer žele zadražati „razmak“ od najmanje sedam bodova pred trećeplasiranom Dugim Selom, a prve dvije pozicije vode u Premier ligu. No žele rukometaši Biosa zadržati i prvo mjesto na tablici, kada su već na njemu od početka natjecanja. Svakako na toj poziciji žele biti i do 22. kola, kada 14. travnja u Vidovec stiže Medveščak, u derbiju sezone.

 

Parovi 18. kola: Vidovec Bios – Senj Wallenborn, Dugo Selo – Ivančica, Medveščak NFD – Biograd, Moslavina – Brod, Đakovo – Županja, Osijek – Crikvenica, Mladi Rudar – Umag.

Poredak: Vidovec Bios 29, Medveščak NFD 28, Dugo Selo 22, Osijek 19, Moslavina 19, Senj Wallen born 18, Umag 15, Đakovo 15, Crikvenica 15, Biograd 15, Županja 14, Mladi Rudar 12, Ivančica Ivanec 9, Brod 4.

Komentari