Vidovec BIOS startao pobjedom protiv Grazhoppersa

Objavljeno: 11.08.2011. 09:19

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

U svojem prvom pripremnom ogledu, rukometaši Vidovec BIOS-a pobijedili su austrijski Shoppingcity Seiersberg, popularno zvan Grazhoppers, gdje je trener Josip Ćos Milković, rezultatom 38:26.

Bila je to utakmica u kojoj su se po prvi puta predstavila ovosezonska pojačanja, Melnjak, Jeftić, Balent i Vincek, a predstavili su se u dobrom svijetlu i odmah se vidjelo da će biti velika pojačanja u borbi za Premijer ligu.

Sama utakmica igrana je u maloj dvorani varaždinske Arene, jer se u Vidovcu postavlja podloga koja će biti spremna već u subotu. Susret je bio izjednačen do kraja prvog poluvremena, gdje ipak pogodak kapetana Alena Melnjaka, u posljednjim sekundama, donosi prednost od 15:11 domaćim rukometašima.

Odmah u nastavku Breljak, Svetec i Brkinjač pogocima dodatno povećavaju prednost, prvo na 17:11, a onda prednost raste i na osam pogodaka, nakon čega je bilo jasno da je pitanje pobjednika riješeno.

Konačan rezultat glasio je 38:26 za Vidovec BIOS, a trener Zvonimir Melnjak bio je zadovoljan odigranim susretom.

-Malo sam iznenađen visinom naše pobjede. Možda nisam očekivao baš 12 golova prednosti, ali vjerojatno je presudila naša duža klupa. Vidi se međutim da su oba sastava tek u ranoj fazi priprema za prvenstvo. Nova pojačanja koja smo doveli povećala su konkurenciju u klubu i samim time se na treninzima i utakmicama puno bolje radi - dodao je Melnjak.

U subotu će Vidovčani imati novu provjeru, na turniru na kojem će ugostiti Ivančicu i Međimurje. Turnir počinje u 16 sati, utakmicom Vidovec BIOS – Međimurje, a završava u 19 sati utakmicom Vidovčana i Ivančice.

Idući tjedan, vidovečki rukometaši će i na pripreme u Veliku, gdje će boraviti pet dana, a potom je „kruna“ priprema utakmica sa Crvenom Zvezdom, 27. kolovoza u Vidovcu, uoči početka prvenstva 15. rujna u Kutini protiv Moslavine.


Vidovec BIOS – Grazhoppers Shoppingcity Seiersberg 38:26 (15:11)

Varaždin, mala dvorana na Dravi. Gledatelja: 300. Suci: Bosak i Herceg (Varaždin).

Vidovec BIOS - Balent, Črnila, Lovrenčić 3, N. Melnjak 2, Malner 4, M. Melnjak 1, Bogović 1, Turković 1, Breljak 4, Svetec 5, A. Melnjak 5, Jeftić 3, Brkinjač 3, Lilić 3, Brezić 1, Cafuk 1, Vincek 1
Trener: Zvonimir Melnjak.

Grazhoppers Shoppingcity Seiersberg – Eichberger, Ernst, Gašperov 5, Sančanin, Hartmann 8, Kogeznik 5 (3), Schweighofer 4, Nagy, Maier 1, Mirnes, Payerl 1, Ramsauer 2. Trener: Josip Milković

Sedmerci - Vidovec BIOS 2/4, Shoppingcity Seiersberg 3/4
Isključenja - Vidovec BIOS, Shoppingcity Seiersberg 2 (Mirnes 2, Schweighofer 2)


Komentari