Vidovec BIOS u srijedu protiv Preloga u kupu

Objavljeno: 25.01.2011. 15:37

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Nakon što su u prosincu, u finalu županijskog kupa svladali Varteks Di Caprio, rukometaši Vidovec BIOS-a ovaj tjedan nastavljaju natjecanje u kupu, gdje će u srijedu ugostiti rukometaše Preloga, članove 1. HRL. Susret se igra u 18 sati u dvorani u Vidovcu, a ne sumnjamo da će se ponovno tražiti karta više.

Ovo je ujedno i prvi službeni susret u proljetnom dijelu sezone, za koji se vidovečki rukometaši pripremaju već tri tjedna. U tom razdoblju već su i igrali s Prelogom, u pripremnom susretu, gdje su doživjeli poraz, nakon što su tijekom jeseni u nekoliko navrata svladali Preložane u pripremnim susretima.

Igrački kadar za nastavak sezone, nepromijenjen je u odnosu na prvi dio, a Vidovec se nada nastaviti pobjednički niz od jeseni. Potsjetimo, u službenim utakmicama Vidovec nije doživio poraz, kako u ligaškom dijelu, tako i u kup natjecanjima i drže uvjerljivo prvo mjesto tablice u 2. HRL Sjever.

Što se kupa tiče, Vidovčani se nadaju prolazu protiv Preloga, a u tom slučaju ih očekuje vjerojatno i novi susret s nekim od premijerligaša. Pozivaju iz kluba i sve navijače da im dođu pomoći u tom naumu, kao najavu jednako uzbudljivog rukometnog proljeća, kao što je bila jesen.

Nastavak prvenstva u 2.HRL Sjever bit će 19. veljače, kada Vidovec BIOS gostuje u Križevcima kod KTC-a.


Komentari