Vidovec Bios u subotu izraziti favorit protiv Broda

Objavljeno: 24.02.2012. 20:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Vidovec Bios u subotu u 19 sati igra protiv ekipa Broda iz Slavonskog Broda, a u utakmici su izraziti favoriti jer su Brođani trenutrno  posljednja ekipa na tablici.

Unatoč porazu u Umagu, rukometaši Biosa trenirali su u vrlo pozitivnom ozračju. Znalo se međutim da je Umag trenutno ekipa za sam vrh tablice, a s tog teškog gostovanja se ni ostali favoriti neće vraćati s bodovima.

Ostaje žal, jer bi s eventualnom pobjedom praktički osigurali Premijer ligu, a ovako će morati pričekati još koje kolo. Vidovec Biosu sada slijedi nekolicina „papirnato“ lakših utakmica, a Brod je prva u nizu.
-Takve utakmice su uvijek ispit karaktera. Jer, kada je na tablici takva drastična razlika, onda treba odigrati maksimalno, da se potvrdi da stanje na tablici nije slučajno – kazao je trener Saša Kuček.

Što se tiče igračkog kadra, od ranije je izvan stroja kapetan Melnjak, Dobovičnik ovaj tjedan nije trenirao zbog bolesti, ali će spreman biti Jurica Vidaček, koji se protiv Umaga vratio na parket.

Susret s Brođanima počinje u 19 sati, a domaćini iz RK Vidovec Bios najavili su novu rukometnu feštu te pozivaju sve zainteresirane da dođu na utakmicu.

Parovi 16. kola: Vidovec Bios – Brod, Osijek – Ivančica, Mladi Rudar – Moslavina, Medveščak NFD – Crikvenica, Biograd – Županja, Đakovo – Senj Wallenborn, Dugo Selo – Umag.

Poredak: Vidovec Bios 25, Medveščak NFD 24, Moslavina 19, Dugo Selo 18...Ivančica 9, Brod 4.

Komentari