Vidovečki rukometaši bolji od Grazera i Ivančana

Objavljeno: 06.02.2011. 11:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

U subotu je u Vidovcu biti održan međunarodni rukometni turnir, na kojem su domaći rukometaši Vidovec BIOS-a pobijedili Ivančicu, ali i goste iz Graza te osvojili prvo mjesto.

Turnir su otvorili Grazeri i Ivančani, a austrijski drugoligaš, kojeg s klupe vodi Josip Milković, nije mogao parirati razigranim Ivančanima. Za Ivančicu je igrao i Petar Rodik, pojačanje Ivančice u nastavku sezone, postigavši osam golova, no prvi strijelac utakmice bio je mladi Domagoj Peček, koji je s devet golova bio nezaustavljiv.

U nešto boljem svjetlu Grazhoppers se prezentirao protiv domaćina iz Vidovca, a Gašperov je sa sedam golova držao goste prilično dugo u igri. Ipak, veća kvaliteta i duža kluba Vidovec BIOS-a donose pobjedu vidovečkim rukometašima. Najefikasniji u redovima Vidovca bio je Mario Dobovičnik sa sedam golova.

U poslednjem susretu, o pobjedniku turnira odlučivali su Ivančica i Vidovec BIOS, a nakon prilično nervoznog poluvremena, očekivano u lokalnom derbiju, Vidovec BIOS vodio je s pet golova na odmoru – 10:15. U nastavku su vodili veći dio utakmice, iako su Ivančani u jednom trenut stigli i do izjednačenja – 19:19. Ipak, na kraju je Vidovec ostvario očekivanu pobjedu i prvo mjesto na ovom pripremnom turniru.

Rezultati: Ivančica – Grazhoppers 32:23, Grazhoppers – Vidovec BIOS 24:26, Vidovec BIOS – Ivančica 29:24.

Vidovec BIOS – Benko, Vujović, Golub, Dobovičnik, Linić, Kežman, Brkinjač, Svetec, Brezić, N. Melnjak, Posavec, M. Melnjak, Pajić, Godinić, Breljak, Lovrenčić, Malner, Turković. Trener: Zvonimir Melnjak.

Ivančica – Matučec, Brezovec, Gotal, Peček, Žimbrek, Lančić, Zujić, Štefičar, Težak, Putarek, Ivanušić, Rodik, Levanić, Kutanjak, Mateša. Grd. Trener: Vladimir Ljubić.

Grazhoppers – Ernst, Brož, Gašperov, Ludwig, Schalk, Maier, Mueller, Jeličić, Nagy, Schweighofer, Neubauer, Komatz. Trener: Josip Milković.



Komentari