Bogatim programom slave svoj dan

Vidovo 2016.: U Nedeljancu održana svečana sjednica - danas koncert Učiteljica i Tarapana Banda

Objavljeno: 10.06.2016. 20:35

Zadnja izmjena: 10.06.2016. 20:45

Foto: Fotoagencija Sjever

Povodom proslave Dana Općine Vidovec i Vidova 2016. godine održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vidovec.

Načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić na početku svečanog govora istaknuo je da se sjednica svake godine tradicijski održava u drugom naselju: – Od tri najveća naselja, na red je došao i Nedeljanec.

– Posljednjih godinu dana najviše smo radili na projektima. – rekao je Hranić, istaknuvši napore na izgradnji dječeg vrtića i etnokuće Domitrovec, što je, vjeruje Hranić, začetak ruralnog turizma u Općini Vidovec.

– Općina smo s dobrim kulturnim sadržajem, a zadovoljni smo i s komunalnom infrastrukturom. Praktični nemamo naselja u kojima infrastruktura nije riješena. – rekao je Hranić, spomenuvši projekte koje je izvršila Općina Vidovec.

Sjednici su prisustvovali izaslanik prvog potpredsjednika Vlade Žarko Tušek, saborski zastupnik Josip Križanić, potpredsjednica županijske Skupštine Nadica Dreven-Budinski, načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac, načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec, mnogi drugi načelnici i njihovi zamjenici općina Varaždinske županije i počasni gosti.

Navečer će Vidovec zabavljati Učiteljice i Tarapana bend, a sutra Duško Kuliš. Nedjelja je rezervirana za koncert Kavalira, a srijeda za Gazde i Faringaše.

Komentari