ritam grada na 100%

VIKEND PRED NAMA Od prezgodne DJ-ice iz Hong Konga i martinjskih veselica do javnog 'fighta' SDP-ovaca

Objavljeno: 11.11.2016. 16:46

Zadnja izmjena: 11.11.2016. 17:02

Pitate li se kamo da se uputite ovog vikenda radi dobre zabave mi smo pronašli sve interesantne događaje na području naše županije, sve od nastupa atraktivne DJ-ice, zanimljivih priča putopisca, martinjskih fešti, ali i političkog sučeljavanja.

Krenimo redom. Tako vas već danas u caffe i disco baru Sermage u Varaždinu očekuju putopisne avanture Marina Bukljaša o njegovih pet biciklističkih putovanja Hrvatskom, ali i kasniji nastup kada će posjetitelje zabaviti u ulozi DJ-a.

Na istom mjestu, ali dan kasnije ljubitelji vinske kapljice će uživati u nezaobilaznoj Martinjskoj fešti i probranim vinima.

Krštenje mošta i delicije

U ovom martinjskom vikendu će se zabaviti i Marofčani i njihovi gosti koji će ispred Kulturnog centra Ivan Rabuzin u Novom Marofu od 10 sati ujutro krstiti mošt prema Križevačkim štatutima, a cijelu ceremoniju će provoditi Krunoslav Čolo. Naći će se tu i malo kestena, ali i kotlovine za degustaciju.

Našlo se tu i zabavnog programa za najmlađe koji će u Kulturnom centru Ivan Rabuzin uživati u njihovom festivalu pod nazivom 'Razigrano djetinjstvo'.

U Općini Martijanec subota je rezervirana za Etno dan kada će u šarenom programu nastupiti tamburaški orkestar Varaždinske glazbene udruge.

Želite li degustirati razne gastronomske delicije, subota je poseban dan u restoranu Raj u Varaždinu kada se uz martinjske specijalitete možete i dobro zabaviti uz nastup tamburaškog sastava.

Političari i atraktivna DJ-ica

Uz sve zabavne sadržaje, subotu možete provesti i u malo drugačijem tonu, naime politička stranka SDP u Hotelu Turist u 11 sati organizira političko sučeljavanje svih 7 kandidata za predsjednika SDP-a, te se tako Varaždin pridružio popisu od pet gradova u kojima će se ovo sučeljavanje  održati.

Raznolik program ovog vikenda u kojem se zaista može naći za svakog po nešto, zaokružit ćemo nastupom atraktivne miljenice publike, DJ Janette Slack koja je trenutno na svjetskoj turneji. DJ Janette Slack će tako u subotu u Maraschino baru svojim nastupom ugrijati atmosferu i rasplesati sve posjetitelje.

 

Komentari