putnici kasnili na posao

Vincekov autobus na nadovožnjaku u Čakovcu ostao bez goriva

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.09.2017. 11:49

Zadnja izmjena: 09.09.2017. 11:49

Kako nam javlja ljutita čitateljica i putnica, radnici koji rade u Ytresu u Knegincu, a koje Vincekov autobus prevozi iz Čakovca opet su imali neugodnosti i zakasnili su na posao jer je autobus na nadvožnjaku u Čakovcu- ostao bez goriva.

Kako nam prepričava situaciju, nakon što su ostali bez goriva vozač je rekao putnicima da je on htio otići na benzinsku dan prije, no kako su kartice za tankanje goriva- bile blokirane. U međuvremenu, kako je pokupio putnike dobio je poziv da je sve riješeno i da može otići na benzinsku, no vozač i putnici nisu stigli dalje od nadvožnjaka.

- Stali smo usred nadvožnjaka i čini mi se kako je policija slučajno bila iza nas jer je mi nismo zvali i počela je regulirati promet jer bi inače moglo doći i do sudara.- izjavila je putnica i dodala kako je zatim došao netko iz Vinceka i donio gorivo tek toliko da stignu do benzinske.

Također, prema njezinim riječima to se dogodilo i prije tjedan dana, a isti je autobus već mjesecima neispravan.

- Već tri mjeseca ne mogu se normalno otvoriti vrata. Mi smo se žalili, ali nitko ništa ne poduzima. Evo, zakasnili smo na posao i to nije prvi puta da se to dogodilo.- požalila sam se putnica.

Pokušali smo do objave ovog teksta kontaktirati Vincek, no nitko se nije javljao na naš poziv.

Komentari