GIMNASTIČKI KLUB VINDIJA

Vindijini gimnastičari najbolji na državnom prvenstvu

Objavljeno: 25.11.2019. 20:01

Zadnja izmjena: 25.11.2019. 20:08

Na državnom prvenstvo u višebojskoj sportskoj gimnastici selekcija natjecatelji A programa GK Vindija ekipno su pobjedili te u Varaždin donijeli pehar državnih prvaka.

Ekipu univerzalnog A FIG programa, sačinjavali su sljedeći Vindijini polaznici selekcije : Karlo Gradiček , Vedran Pintarić, Vinko Viljevac i Fran Cmrečak.
U pojedinačnom plasmanu Karlo Gradiček osvojio je srebrnu medalju. Vedran Pintarić zauzeo je 4. mjesto, dok su ostali članovi GK Vindija Vinko Viljevac i Fran Cmrečak , završili na šestom, odnosno desetom mjestu.
U kadetskoj konkurenciji, nastupili su Luka Đurak i Jura Čorko koji su natjecanje završili na 24., odnosno 26. mjestu u višeboju.
Vindijini najbolji juniori Marko Zrnić i Luka Lešćak, nastupili su drugoga dana natjecanja. Marko je sve do posljednje sprave imao državnu medalju u rukama, no na žalost radi sitne greške na preskoku, završio je na odličnom četvrtom mjestu u višeboju.
Luka Lešćak zbog ozlijede šake u početku natjecanja, svoje je natjecanje završio na 21. mjestu.

Vindijine prvake pripremio je Vugrinec Matija, dok je delegirani sudac kluba, bio Vinko Kirinić.

Ovim natjecanjem gimnastičari ulaze u završni dio sezone, gdje ih očekuje nastup na jakom turniru u Novom Sadu, te svi pripreme za novu uzbudljivu godinu.

Komentari