novi traktor

VINICA: Dva lijeva kotača novog traktora financiralo Štromarovo ministarstva

Objavljeno: 08.11.2019. 13:55

Zadnja izmjena: 22.11.2019. 15:50

Općina Vinica kupila je novi traktor sa ralicom za čišćenje snijega na nogostupima. Ukupna vrijednosti traktora i ralice je 249 tisuća kn od čega je 78 tisuća kn osiguralo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

Načelnik Marijan Kostanjevac istaknuo je kako su ovime napokon riješili pitanje komunalnog vozila za manje poslove - Još ćemo morati dodatno kupiti rasipač za soljenje, manju prikolicu i malčer. Međutim, moram nažalost ukazati na još jedan sramotan čin ministra resornog ministarstva koji je našoj (ili svojoj) općini , ne znam po koji put, uskratio pripadajuća nam sredstva. Prema kriterijima Javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda i skupini u kojoj se prema stupnju razvijenosti nalazi naša Općina , trebali smo od traženog iznosa dobiti 50% odnosno 124.625,00 kn -  rekao je načelnik Kostanjevac.

Da sukob između načelnika Kostanjevca i potpredsjednika i ministra graditeljstva Predraga Štromara ne jenjava pokazuju i fotografije novog traktora. Naime, na traktor je zalijepljena obavijest da je dva lijeva kotača traktora financiralo upravo Štromarovo ministarstvo.

Komentari