Vinica: Osnovana udruga za promicanje kreativnosti u djece - VIKI

Objavljeno: 06.03.2013. 09:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Ilustracija

Početkom godine s radom je počela Udruga VIKI, Vinički kreativci, udruga za promicanje kreativnog izražavanja, piše Vinica.hr.

Cilj osnivanja Udruge je promicanje, razvitak i unapređivanje kreativnog izražavanja u raznim tehnikama i dostupnim materijalima.

Kreativne radionice namijenjene su djeci od 4. do 11. godina kroz koje djeca putem različitih tehnika rada slobodno i samostalno izražavaju svoje umjetničke zamisli.

VIKI na taj način potiče kreativnost djece, potiče maštanje i stvaranje. Cilj Udruge je, kako navodi Vinica.hr, potpomaganje kreativnih aktivnosti članova i okupljanje građana koji iskazuju interes za likovno, literarno i kreativno stvaralaštvo te organiziranje kulturnih priredbi, nastupa i manifestacija kao što su dramske grupe, čitaonice, maštaonice i rođendaonice ovisno o interesu djece i građana te Udruga ovim putem poziva na suradnju i druženje.

Voditeljice radionica su Anica Matijašec , teta iz vrtića i Vlatka Majcen, učiteljica koja radi sa malo većom djecom u školi – odnosno pedagoški educirane osobe za rad sa djecom.

Komentari