prvi dan školske godine

Viničke učenike dočekale radne bilježnice i likovne mape koje je financirala Općina Vinica

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.09.2018. 16:29

Zadnja izmjena: 03.09.2018. 16:29

Na prvi dan školske godine, osobito živo i veselo bilo je u Osnovnoj školi Vinica gdje su stariji učenici pripremili program sa veselim pjesmicama i igrokazom za učenike 1. razreda kao bi im uljepšali prvi dan u školi.

Prigodnoj svečanosti povodom početka školske godine prisustvovao je načelnik Općine Marijan Kostanjevac koji je malim prvašićima koji sjedanjem u školske klupe okreću novu stranicu u svom životu poželio puno uspjeha i uručio im prigodnu slikovnicu ''Hrvatska za djecu''. Načelnik je tom prigodom poželio puno uspjeha i svim ostalim učenicima Osnovne škole, svim profesorima i učiteljima kao i svim djelatnicima škole, a povodom početka školske godine čestitku s lijepim željama uputio je i učenicima, profesorima i ravnateljici te ostalim djelatnicima Srednje škole "Arboretum Opeka".

Važno je naglasiti da je kao i ranijih godina, tako je i ove godine Općina Vinica pomogla u financijskom rasterećenju roditelja nabavivši za svakog učenika potrebne radne bilježnice i likovne mape za što će iz općinskog proračuna biti osigurano cca 100.000,00 kuna.

Roditeljima učenika srednjih škola Općina će pomoći subvencioniranjem mjesečne autobusne karte sa 30,00 kuna tako da će trošak za roditelje ostati 70,00 kn.

Komentari