život na vagi

VIŠE OD UTAKMICE Siniša iz Cestice smršavio 70 kilograma i sutra igra nogomet zajedno sa svojim 'suborcima'

Objavljeno: 26.01.2018. 09:37

Zadnja izmjena: 26.01.2018. 09:49

Sutra se u Cestici Cestica s velikim zanimanjem očekuje polufinale tradicionalnog 17. zimskog malonogometnog prvenstva. Od posebne zanimljivosti bit će utakmica u kojoj igraju natjecatelji RTL showa "Život na vagi".

Zajedno sa svojim 'suborcima" koji već 5 mjeseci pokušavaju dobiti nimalo laku bitku s kilogramima na teren će istrčati i Cestićanin Siniša Pšak, koji je uspio smršaviti čak 70 kilograma. Nogometaši Života na vagi odigrati će utakmicu protiv ekipe općinara iz Cestice, pojačane Upravom domaćina turnira, NK Bratstva Virje.

Sjajna golmanica

On će igrati sa svojih 7 prijatelja s kojima je proveo 90 dana u izoliranoj kući u Samoboru, s jednim ciljem - smršaviti. I u tome očito već postigao veliki uspjeh. Ekipu Života na vagi vodit će Ivana Stapić, a na golu će biti Sara Klobučar. Njezinu mrežu neće biti lako pogoditi. Sara je, naime, golmanica popularne ženske malonogometne ekipe u Hrvatskoj, Uspinjače i redovito s klubom nastupa na najpoznatijem turniru u malom nogometu u Hrvata, zagrebačkoj Kutiji šibica.

Siniša Pšak, koji godinama nije mogao igrati nogomet zbog nagomilanih kilograma nedavno je odigrao turnir sa svojim Bratstvom, a bit će ovo prilika da svojim navijačima najbolje pokaže rezultat njihove velike podrške tijekom tri mjeseca Života na vagi. Utakmica koja će se odigrati u 19.20 sati u dvorani Osnovne škole Cestica jamči atraktivnost u svakom pogledu - pa vas srdačno pozivamo da dođete i pružite podršku Siniši i njegovoj ekipi.

Komentari