odbacio optužbe stanara

Načelnik Jurgec o vodi i smradu u zgradi ambulante: ''Kakve veze ima crknuta mačka s kišom u podrumu?''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 31.08.2017. 10:07

Zadnja izmjena: 31.08.2017. 10:09

Foto: Arhiva

Jučer smo pisali o problemu stanara u zgradi u Donjoj Voći u kojoj se nalazi i ambulanta. Naime, stanari su se požalili kako u podrumu zgrade već mjesec dana stoji voda do gležnja, paučina, plijesan i leš životinje, a da na to nitko ne reagira.

<< eTV|FOTO: Prljava voda do gležnja i crknuta mačka u podrumu ambulante u Donjoj Voći >>

Prema riječima stanarke, voda je došla u podrum zbog samovoljnih radova načelnika općine Donja Voća Krune Jurgeca na zgradi ambulante. Kako nam je rekla, navukao je zemlju na zgradu prilikom koje je napravio pad, pa se sva voda slijeva u podrum ambulante.

Kako nam je dalje rekla, bio je upozoren prilikom izvođenja tih radova, međutim on i izvođač radova Stanko d.o.o iz Donje Voće, tvrdili su da će sve biti u redu.

Načelnik Jurgec o optužbama...

Iako smo jučer prije objave teksta kontaktirali načelnika, na pitanja nam nije htio odgovoriti preko telefona te nas je zamolio da mu pošaljemo službeni upit na mail, a danas smo dobili i njegov odgovor.

Potvrdio je kako je Općina izvodila radove na zgradi sukladno planu investicija koje je Vijeće prihvatilo prihvaćanjem proračuna za 2017 godinu, te kako su po dojavi predstavnika stanara odmah ispitali s kakvim se problemima susreću te su poduzeli odgovarajuće korake.

- Ovog puta stanari koji se žale, dakle Jakopec Vera i Jelena nisu u pravu te ih pozivam da zajedno s nama u periodu koji je pred nama budu aktivne sudionice radove koji su u fazi izvođenja za koje se nadamo da će riješiti njihov problem. - rekao je načelnik

Napomenuo je također kako su djelatnici Doma zdravlja konstatirali da je problem vode i smrada u podrumu višegodišnji problem ovog objekta koji datira iz vremena još kada on nije bio načelnik te je odbacio sve insinuacije da je on ili izvođač radova odgovoran za kvalitetu provedenih radova.

- Što se tiče urednosti ili higijenskih preferencija svakog pojedninog vlasnika objekta u našoj Općini, samo mogu kazati da je to stvar svakog pojednica ili vlasnika na koji način od održava svoj životni prostor.- napomenuo je načelnik te se pita kakva veze ima kiša sa lešom mačke koji se godinama raspada u podrumu ili pak paučine koja se stvara na zidu priličnom udaljenom od vode koja prodire u prostor.

 

Komentari