grad lepoglava

Vraćaju se lepoglavske kazališne noći, evo kada će se održati

Objavljeno: 26.07.2022. 13:26

Zadnja izmjena: 26.07.2022. 13:26

Nakon dvogodišnje stanke, uzrokovane pandemijom koronavirusa, u Lepoglavi će se ponovno održati Kazališne noći, manifestacija koja promovira glumački amaterizam.

Ovog puta održat će se u novom terminu i tijekom jedne večeri. Naime, održavanje manifestacije, koja ove godine doživljava svoje 10. jubilarno izdanje, je zbog epidemiološke situacije prebačeno s ožujka na mjesec srpanj što omogućava njeno održavanje na otvorenom prostoru.

Tako će se jubilarne 10. Kazališne noći održati u nedjelju, 31. srpnja u centralnom gradskom parku u Lepoglavi, gdje će se od 16 sati, uz organizatora i domaćina manifestacije - KUD Lepoglavski pušlek, publici predstaviti pet udruga koje njeguju glumački amaterizam i tradiciju krajeva iz kojih dolaze: KUD Kaštel Pribislavec, Udruga Preslica Sračinec, KUD Cvetlinski zvon Cvetlin, KUU "Društvo žena Gornji Kraljevec" i KUD Voća. Potporu KUD-u Lepoglavski pušlek u organizaciji 10. Kazališnih noći dali su TKIC, Turistička zajednica Grada Lepoglave i Grad Lepoglava.

Komentari