HNS-ovci na najvećem uličnom festivalu

FOTO Vrdoljak prošetao Varaždinom: „Zločestim ljudima treba zabraniti Špancirfest“, Batinić zapjevao na ulici

Objavljeno: 23.08.2016. 20:17

Foto: Nikola Horvat

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak posjetio je danas Varaždin te zajedno s HNS-ovim kandidatima na listi Narodne koalicije, HNS-ovim gradonačelnicima i načelnicima, te ostalim dužnosnicima i članovima stranke obišao Špancirfest.

– Ne brojim koliko sam posljednjih godina na Špancirfestu, ali sigurno već osam, devet godina. Ovo što se događa na Španciru postalo je neki brend Hrvatske. Ako nisi bio na Španciru, propustio si jednu ozbiljnu manifestaciju. – rekao nam je tom prilikom predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

Na pitanje u kojem dijelu Špancirfesta najviše uživa, Vrdoljak je otkrio da je došao u generaciju koja se veseli uličnim performansima i zabave na ulicama: – Mene to veseli. Mislim da generalno građanima Hrvatske fali osmijeha, humora i optimizma. Ljudima koji su zločesti i nisu dobre volje, treba zabraniti dolazak na Špancirfest.

Vrdoljak je komentirao i rezultate predizbornog istraživanja za 3. izbornu jedinicu: – To može i treba biti bolje zato što smo vidjeli što se dogodilo posljednjih godinu dana. Vjerujem da će se ti rezultati u sljedeća dva tjedna čak i popraviti u našu korist jer to moderna, europska, kulturna, pristojna, odgovorna, radišna i marljiva Hrvatska i zaslužuje.

Saznajte koji su rezultati predizbornog istraživanja za III. izbornu jedinicu

Batinić zapjevao Tinu Turner

Šečući se varaždinskom jezgrom, Vrdoljak se fotografirao i razgovarao s građanima, a posebno je iznenadio ivanečki gradonačelnik Milorad Batinić, koji je zapjevao „Proud Mary“ Tine Turner zajedno s djevojkom koja je svirala gitaru i pjevala na ulici.

Na jednom od štandova Vrdoljak je s varaždinskim gradonačelnikom Goranom Habušem i ivanečkim gradonačelnikom Miloradom Batinićem kušao domaće suhomesnate proizvode.

Varaždin je danas posjetio i Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, koji na rujanske, parlamentarne izbore izlazi zajedno i s Vrdoljakovim HNS-om, i to u Narodnoj koaliciji koju, osim spomenutih stranaka, čine još i HSS i HSU.

Kako je Vrdoljaku bilo danas u Varaždinu, pogledajte u fotogaleriji...

Komentari