The Shapeshifters

Vrhunac atmosfere ovogodišnjeg Špancira bit će u Kraljevskoj zoni

Objavljeno: 25.08.2017. 16:37

Zadnja izmjena: 25.08.2017. 16:38

Vrhunac atmosfere Špancirfesta rezerviran je uvijek za posljednji vikend održavanja. Ove godine on je u Kraljevskoj zoni posvećen najjačim domaćim, ali i nekim stranim DJ-evima.

Tako će u Varaždinu nastupiti jedni od svjetski poznatih imena elektronske glazbe kao što su The Shapeshifters i Gramophonedzie uz napomenu da u Varaždinu nastupaju sasvim besplatno.

Subotnji Špancirfest Club u Kraljevskoj zoni započinje nastupom Mindmillsa i DJ-a Pintha InTheHouse u 20 sati. Ovaj je Varaždinac na house sceni prisutan već 15 godina, a poznat je po svojim dugim i veselim setovima te glazbenim odabirom kojim je u stanju rasplesati baš svaki podij. U 23 sata na pozornicu stupa britanski duo The Shapeshifters, vlasnici hitova Lola's Theme, Back to Basics, Incredible i Sensitivity, te jedna od trenutno najtraženijih klupskih atrakcija u Europi.

U Kraljevskoj zoni posjetitelje očekuje i bogata ponuda street fooda, zalogaji s potpisom Renéa Bakalovića te preko 15 vrsti piva i ponuda vina iz svih Hrvatskih regija. Dnevni program od 10 sati ujutro nudi zabavu za sve uzraste - od dječjeg adrenalinskog parka i brijačnice Gospona Fulira do radionice restauracije starinskih motocikala uz brojne druge popratne sadržaje.

Ulaz na sve atrakcije u Kraljevskoj zoni je besplatan, a kompletan program možete pronaći na web stranici Špancirfesta. Osim partyja na Kraljevskoj pozornici, nemojte propustiti koncert odličnih Songkillersa na Trgu kralja Tomislava u 20 sati, dok će Massimo u 21 sat dočekati svoje obožavatelje na pozornici Croatie osiguranja.

Komentari