nova vrsta prijevoza

Vrlo je izgledno da ćete se u ovome gradu u našoj županiji uskoro moći voziti taksijem

Kako su obrazložili, u uvjetima manjka osiguranih linija javnog gradskog prijevoza, pružanjem usluge autotaksi vožnje, Grad posredno osigurava mogućnost zadovoljavanja i takvih potreba, kako lokalnom stanovništvu tako i turistima...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.05.2022. 08:32

Zadnja izmjena: 21.05.2022. 08:35

Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća u Ludbregu naći će se Prijedlog odluke o autotaksi prijevozu na području Grada Ludbrega.

Kako stoji u službenom dokumentu, ovom Odlukom utvrđuju se lokacije i opremljenost autotaksi stajališta, način njihova korištenja i visina naknade za izdavanje dozvole za obavljanje autotaksi prijevoza na području Grada Ludbrega, a kako pak doznajemo iz Grada Ludbrega, zainteresirani za obavljanje ove djelatnosti već postoje. Kao autotaksi stajališta na području grada Ludbrega određuje se Ulica Miroslava Krleže - Autobusni kolodvor  te Trg Svetog Trojstva – Hrvatska pošta. 

Kako su obrazložili iz Grada Ludbrega, u uvjetima manjka osiguranih  linija  javnog  gradskog  prijevoza, pružanjem  usluge autotaksi  vožnje Grad   Ludbreg posredno osigurava mogućnost zadovoljavanja i takvih potreba, kako lokalnom stanovništvu tako i turistima.

- Omogućavanje pružanja i takve usluge zasigurno je u funkciji obogaćivanja zadovoljavanja prometnih, gospodarskih i turističkih  potreba Grada Ludbrega - poručuju iz Grada Ludbrega u obrazloženju. 

Komentari