Vučević: Već dugo nisam gledao ovako dobru ekipu

Objavljeno: 09.04.2011. 23:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Iskupili su se varaždinski nogometaši na najbolji mogući način za posljednje poraze i neuspjehe, pobjedom nad slavnim splitskim Hajdukom, uz vrlo uvjerljivu igru, što je najbolja predigra završetku sezone i uzvratu kupa protiv Cibalije.

Davor Vugrinec proradio je u pravo vrijeme, otvorio je susret pogotkom već u 12. minuti, na asistenciju Glavice. U drugom dijelu, također na početku, Brlečić je povisio prednost preciznim udarcem izvana, a lijepu večer Vugrinec je zaključio pogotkom za konačnih 3:0.

- Tko može očekivati ovako uvjerljivu pobjedu. Priželjkivali smo dobar nastup, konačno smo odigrali bez pogrešaka u obrani. Imali smo malu 'crnu rupu' na kraju prvog poluvremena, no nismo bili kažnjeni, a sve nam se odlično otvorilo – kazao je Samir Toplak.

Hajduk kao da nije došao na večerašnju utakmicu, nikad slabiji Splićani, čemu može posvjedočiti i činjenica da ja prva prava prigoda gostiju bila tek ona Vukušića iz 81. minute.

Igru Varaždinaca «komplimentirao» je i Goran Vučević.

- Ne sjećam se kada sam gledao neku ovako dobru ekipu. Posljednji puta možda na Poljudu, gdje su također Varaždinci dominirali, na kraju također bili poraženi. Čestitke Varteksu na odličnoj igri – kazao je Vučević, a potom nastavio.

- Iskreno, proživljavam jako teške trenutke, no nema većeg kukanja i plakanja, moramo se okrenuti utakmicama koje slijede. Moram sjesti i vidjeti kako ćemo dalje, jer u 100-godišnjici kluba doživljavamo ovakve trenutke.

Ipak priča dana je NK Varaždin. Ali nije Vuga igrao sam, imao je podršku cijele ekipe, ponajprije Dejana Glavice na desnom krilu, ali i svih ostalih igrača. Promjene u kadru donijele su agresivnost i živost, Conjar je ustabilio obranu, a Brlečić vezni red. Čak je bio i strijelac.

- Nije mi teško napraviti promjene u ekipi, kao što sam i rekao na početku sezone, imamo povjerenje u ovaj igrački kadar. Sretan sam jer su igrači koje smo uveli, ponajviše Conjar i Brlečić, odradili dobro susret – ističe Toplak.


Komentari