Kad se male ruke slože, sve se može

Evo što vas očekuje na 9. Jailhouse festivalu u Lepoglavi!

Objavljeno: 23.07.2018. 08:55

Zadnja izmjena: 23.07.2018. 09:12

U Lepoglavi, od 9. do 14. kolovoza, održat će se 9. Izdanje Jailhouse festivala uz organizaciju Nezavisne udruge mladih.

Preostalo je nešto manje od 3 tjedna do početka izdanja Jailhouse festivala koji će se održati od 9. do 14. kolovoza u Lepoglavi. Osim bogatog i sadržajnog programa ove godine, festival će sadržavati i tradicionalne aktivnosti, te donosi nekoliko zanimljivih osvježenja.

Organizator Jailhouse festivala je Nezavisna udruga mladih, a ovogodišnji program provodi u suradnji s Astronomskim društvom Lepoglava, Biciklističkim klubom Lepoglava, Ženskim odbojkaškim klubom, Zajednicom športskih udruga grada Lepoglave, te speleološkom udrugom „Kraševski zviri“. Okosnica Festivala i dalje su volonteri koji svojim nesebičnim zalaganjem omogućavaju uspješno provođenje Festivala od prve do zadnje minute. „Kad se male ruke slože, sve se može!“

Za sudjelovanje na pojedinim aktivnostima bit će potrebna prijava, a obrasci koje je potrebno isupniti bit će dostupni na Facebook stranici Jailhousea (https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava/) te na službenoj web stranici Festivala (http://jailhouse.num.hr/).

Komentari