grad anđela

U humanitarnoj utrci za Ivana Kišića sudjeluje preko 300 trkača - još se stignete prijaviti

Objavljeno: 10.10.2019. 08:31

Zadnja izmjena: 10.10.2019. 08:35

U organizaciji Atletskog kluba „Varaždin“, Grada Varaždina i Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina ovu subotu trčat će se za Ivana Kišića oboljelog od cerebralne paralize.

Start „1. humanitarne utrke grada anđela“ biti će u 10 sati na Kapucinskom trgu, a staza od 4,8 kilometara vodi središtem Varaždina (Korzo, Željeznički kolodvor, Prva gimnazija, Sloboda, Stančić, Stari grad, Kapucinski trg).

Kotizacija, koja je ujedno donacija, iznosi 50,00 kuna, a prijave se možete ovdje. Prijave i uplate donacija bit će moguće i na dan utrke, ali poželjno je da se zbog izbjegavanja gužvi to učini prije online. Također, preuzimanje startnih brojeva za već prijavljene, moguće je u subotu od 8 sati na Kapucinskom trgu.

Do sada se prijavilo više od 300 sportaša, trkača, rekreativaca, hodača, građana, a i vi ste pozvani da se pridružite. Organizatori podsjećaju da staza nije zahtjevna, a utrka nije prvenstveno natjecateljska, već prva u nizu humanitarnih, sa željom da postane tradicionalna, pa rezultat nije u prvom planu. Svi sudionici utrke, odnosno građani koji će donirati sredstva za pomoć Ivanu Kišiću, kao nagradu će dobiti simboličnu, jedinstvenu medalju.

Komentari