općina cestica

Za predsjednika MNK Lovrečan ponovno izabran Neven Furjan

Objavljeno: 03.03.2022. 12:20

Zadnja izmjena: 08.03.2022. 13:37

Za predsjednika MNK Lovrečan ponovno izabran Neven Furjan, odlučeno je na redovitoj sjednici skupštine Malonogometnog kluba Lovrečan.

Na sjednici skupštine dodijeljene su i redovita priznanja kluba, a iste su primili, tvrtka Oculus d.o.o, za sponzora godine, Kristijan Županić za igrača godine i Antonio Korotaj za člana godine.

Od strane Općine Cestica sjednici su bili prisutni vijećnica Tanja Veršić i Denis Kotolenko koji je, u ime načelnika Mirka Korotaja čestitao rukovodstvu na postignutim rezultatima te novoizabranom  rukovodstvu poželio i realizaciju zacrtanog plana rada.

Na kraju sjednice novoizabrani predsjednik Neven Furjan zahvalio je dosadašnjoj tajnici Lei Milec i svim članovima na podršci i suradnji u proteklom mandatnom razdoblju te izrazio nadu da će MNK Lovrečan i nadalje postizati dobre rezultate na sportskom polju a i da će se uspješno realizirati projekt „izgradnje i uređenja objekta“ kojim će klub dobiti spremište za pohranu sportske opreme, kao i alata za održavanje igrališta i pohranu brojnih pehara, priznanja i nagrada dobivenih na sportskim susretima.

Komentari