javni poziv

Zaklada za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael dodjeljuje potpore za projekte i programe

Objavljeno: 21.12.2021. 10:03

Zadnja izmjena: 21.12.2021. 10:03

Zaklada za prevenciju kriminaliteta "Sveti Mihael" raspisala je Javni poziv za dodjelu novčanih sredstava (potpora) za određene programe i projekte koji su prepoznati kao učinkoviti u prevenciji kriminaliteta.

Kako je rekla upraviteljica Zaklade Silvija Zagorec, Javni poziv se raspisao za dodjelu novčanih sredstava za preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte koji se kontinuirano provode određeno vrijeme i već su prepoznati kao učinkoviti u prevenciji kriminaliteta te za nove preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte.

- Raspoloživi iznos sredstava po ovom Javnom pozivu iznosi 45.000 kuna, a prijavitelji mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Varaždinske županije koje svojim preventivnim aktivnostima i kampanjom utječu na prevenciju kriminaliteta - rekla je upraviteljica Zaklade za prevenciju kriminaliteta "Sveti Mihael" Silvija Zagorec.

Rok za podnošenje prijava je 45 dana od dana objave Javnog poziva na web stranicama Varaždinske županije i Zaklade "Sveti Mihael".

Komentari