ugodno druženje

Zamjenik gradonačelnika u Gradskoj vijećnici ugostio Marina Ranteša

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.08.2021. 11:06

Zadnja izmjena: 20.08.2021. 11:06

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković u četvrtak je u Gradskoj vijećnici, uz gradskog vijećnika Brunu Istera, primio našeg najboljeg hrvatskog BMX vozača, Varaždinca Marina Ranteša, pobjednika 22. izdanja Pannonian Challengea u disciplini BMX Freestyle koji se održao u Osijeku.

Bila je to prilika da mu zamjenik čestita na velikom uspjehu, ali i da Ranteš najavi svoj nastup na nadolazećem Pannonian Challenge tour koji se održava u Varaždinu 21. kolovoza.

- Sport na neki način odgaja mlade i mi smo tu da im damo maksimalnu podršku. Marin ima nevjerojatne rezultate. Žao mi je što nije bio na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali siguran sam da će nadoknaditi na onima u Parizu i želim mu svu sreću. Pomoći ćemo mu i financijski i na svaki drugi način da bude što bolji i prenosi ime grada Varaždina po cijelom svijetu.“ – istaknuo je zamjenik gradonačelnika.

Jedna od tema razgovora bili su i planovi vezani uz uređenje Skate parka. Zamjenik je napomenuo kako će se pokušati naći dugotrajnija i kvalitetnija rješenja za opremu na Skate parku.

- Sretni smo što puno mladih svakodnevno koriste Skate park i zato ćemo pokušati naći kvalitetnije rješenje za rampe i opremu koja se korištenjem oštećuje kako bi bila potpuno sigurna za sve koji tamo treniraju – rekao je zamjenik Marković.

Komentari