Zanimljivim susretima otvoren Kaj kup Ivanec 2013.

Piše: eVarazdin

Objavljeno: 24.12.2012. 14:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Utakmicom Višnjice i Žarovnice otvoreno je natjecanje na Kaj kupu Ivanec 2013., a osim potonje utakmice odigrano je još šest zanimljivih susreta...

U prvom susretu briljirao je Marko Cerovčec sa tri gola, a "točki na i"  stavio je Mario Jug u predposljednjoj minuti. U drugom susretu Elkom SL Servis bez većih problema pobijedio je Bolji Svijet & Locel, dok je pravu dramu ponudila je utakmica Drvodjelac d.o.o. – Caffe Bar Space.

U susretu izjednačenih suparnika ekipi CB Spice donio je Marino Lančić s dva pogotka. Ponajbolji susret dana odigrali su Ivančica d.d. Ris i Frizerski salon Lerta, u kojem je ivanečka momčad, sastavljena od aktualnih i bivših igrača trećeligaša Ivančice podijelila bodove s protivničkom momčadi odigravši 1:1.

Nervoznu utakmicu obilježenu velikim brojem prekršaja i s čak 5 isključenja te jednim crvenim kartonom odigrali su GT Rossi i Novaki. Novaki su već u 8. minuti vodili 2:0 te cijeli susret kontrolirali rezultat i susret mirno priveli kraju.

Napeto i također prenervozno bilo je i u ogledu Caffe bara Gool i Drvodjelac Pilana, a do izražaja je došla kvaliteta igrača iz Bednje.

Posljednji susret večeri odigrali su veterani OKDK Imperium i Sloboda iz kojeg su veterani iz Tužnog izašli kao pobjednici.

 Turnir se nastavlja 26. prosinca.

Rezultati:

UŠR VIŠNJICA – ŽAROVNICA 1:4 (0:2)

Strijelci: Hrvoje Kolarek za UŠR Višnjica, a Marko Cerovčec 3 i Mario Jug za Žarovnicu.

BOLJI SVIJET & LOCEL – ELKOM SL SERVIS 2:7 (1:4)

Strijelci: Nikola Kolarek 2 za Bolji svijet & Locel, a Luka Lančić 2, Nedeljko Kolačko 2, Ivan Bistrović, Neven Vukman i Neven Varga za Elkom SL Servis

DRVODJELAC d.o.o – CAFFE BAR SPACE 1:2 (0:0)

Strijelci: Kristijan Kljunić za Drvodjelac d.o.o., a Marino Lančić 2 za Caffe bar Space

IVANČICA d.d. RIS – FRIZERSKI SALON LEARTA 1:1 (0:0)

Strijelci: Miroslav Mendaš za Ivančicu d.d. Ris, a Tomica Korpar za Frizerski salon Learta.

GT ROSSI – NOVAKI 3:4 (1:2)

Strijelci: Renato Rumbak, Matija Dragčević i Igor Celjak za GT Rossy, a Zoran Martinčević 2, Emil Martinčević i Arsen Martinčević za Novake

CAFFE BAR GOOL – DRVODJELAC PILANA 1:3 (0:1)

Strijelci: Jurica Smontara za Caffe bar Gool, a Tihomir Bistrović, Vlado Galinec i Renato Jarnjak za Drvodjelac Pilana

OKDK IMPERIUM – SLOBODA TUŽNO 1:3 (0:2)

Strijelci: Miroslav Buden za OKDK, a Damir Hajsok, Ivica Meljnjak i Miroslav Lončar za Slobodu

 

Komentari