MALA SUBOTICA

Započela izgradnja općinskog i vatrogasnog spremišta u Maloj Subotici

Objavljeno: 13.05.2021. 11:33

Općinski načelnik Valentino Škvorc jučer je održao radni sastanak u vezi početka izgradnje općinskog i vatrogasnog spremišta u Maloj Subotici.

Novi objekt površine je 245,64 m2, od kojih je 95,84 m2 vatrogasnog spremišta, 79,63 m2 spremišta za potrebe Općine te 70,17 m2 zajedničkih prostorija – prostor za sastanke, garderoba i sanitarni čvor.

Sastanku je nazočio direktor izvođača tvrtke Bratić d.o.o. Anto Bratić, direktor tvrtke koja je izradila projektnu dokumentaciju K5-ing d.o.o., ujedno i voditelj građenja, Miroslav Kocijan, direktor tvrtke Mena d.o.o. Rok Magdalenić, koja obavlja stručni nadzor nad izgradnjom dok je u ime DVD-a Mala Subotica nazočila Sandra Obadić, zamjenica predsjednika. Kao dan početka radova određen je 17. svibnja 2021., a planirani rok završetka radova je 6 mjeseci.

Načelnik Valentino Škvorc je izjavio kako ugovoreni radovi predstavljaju novu razinu suradnje Općine i vatrogasnih društava u pružanju sigurnosti mještanima općine.

Sam izgled i lokacija objekta planirana je na način da se omogući optimalno korištenje prostora ispred objekta za iste ili druge potrebe, ali i da se, prema potrebi, objekt nadogradi. Objekt je, idealno pozicioniran i u odnosu na današnji poligon za vježbu DVD-a Mala Subotica.

Komentari