Varaždinske Toplice

Započeli radovi na uređenju Perivoja "Marija Ružička Strozzi"

Objavljeno: 21.01.2016. 17:18

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 08:25

Foto: Varaždinske Toplice

S početkom godine počeli su i radovi na uređenju prometnica na području Varaždinskih Toplica. Tako se prvi ovogodišnji radovi te vrste odnose na uređenje Perivoja Marija Ružička Strozzi. Riječ je o radovima uređenja rubnika i asfaltiranja prometnice...

Zamjenik gradonačelnice Varaždinskih Toplica, Nedeljko Mihalić, govoreći o radovima koji su u tijeku, pojasnio je da će se, po završetku postavljanja rubnika, nanijeti i novi sloj asfalta radi potpunog uređenja prometnice. Riječ je o radovima u iznosu od otprilike 120 tisuća kuna. Ministarstvo graditeljstva sufinancira radove s 90 tisuća kuna dok se preostali dio financira iz gradskog proračuna. Radove izvodi gradska komunalna tvrtka Forum, a trebali bi biti dovršeni do kraja mjeseca ukoliko će vremenski uvjeti to dopuštati.

– Ovo je samo početak radova na uređenju prometnica na području grada Varaždinskih Toplica. Radovi će se intenzivirati s dolaskom ljepšeg vremena, odnosno početkom sezone za tu vrstu radova. Prilikom izrade plana i programa za ovu godinu, kada su u pitanju ovakve vrste investicija, odnosno uređenje i unaprjeđenje prometne infrastrukture, vodili smo računa da odgovorimo na potrebe građana odnosno njihova traženja – izjavio je zamjenik gradonačelnice Mihalić.

Ujedno je apelirao na strpljivost građana prilikom obavljanja spomenutih radova budući da oni znače i manje probleme u korištenju prometnica na dionicama gdje se ti radovi odvijaju.

Komentari