UREĐENJE CESTA

Započelo asfaltiranje nerazvrstanih cesta na području grada Ivanca

Objavljeno: 13.07.2020. 20:29

Zadnja izmjena: 13.07.2020. 20:30

Asfaltiranjem produžetka Vrtne ulice u Ivancu ovih dana nastavljeni su radovi na asfaltiranju nerazvrstanih cesta na području grada Ivanca u 2020. godini.

Asfaltni sloj u Vrtnoj ulici (produžetak odvojka i spoj s ulicom Jezerski put) te odvojak u Rajterovoj ulici (prema Frankopanskoj ulici) položen je na 300 metara nerazvrstane ceste, a vrijednost radova iznosi gotovo 200.000 kuna.

Tijekom srpnja i kolovoza slijede radovi na asfaltiranju odvojka u ulici Rudolfa Rajtera u Ivancu (prema vodospremi Pilana I). Asfaltirat će se i odvojak ulice P. Preradovića, odvojak nerazvrstane ceste u Stažnjevcu, nogostup u Jerovcu, odvojak nerazvrstane ceste u Gečkovcu (prema društvenom domu) te nogostup u Prigorcu.

Podsjetimo, kroz planirani petogodišnji program modernizacije nerazvrstanih cesta ove će se godine asfaltirati ukupno 5,5 kilometara nerazvrstanih cesta (ulica, odvojaka) na cijelom gradskom području procijenjene vrijednosti svih radova je oko 3,1 milijuna kuna.

Konkretno, Programom za 2020. obuhvaćena je modernizacija prometnica u Ivancu (odvojak Ulice P. Preradovića prema Bistrici, produžetak Vrtne ulice i odvojak prema vodospremi Pilana 1 u Ulici R. Rajtera) te odvojaka nerazvrstanih cesta u naseljima Jerovec, Kaniža, Osečka, Lovrečan, Bedenec, Seljanec, Gečkovec, Margečan, Prigorec), uključujući i poslove nadzora nad gradnjom.

Nakon provedenog postupka javne nabave kao najpovoljniji ponuditelj odabran je PZC Varaždin d.d.

Komentari