tečaj stranih jezika

Započeo projekt World in the City Varaždin!

Objavljeno: 03.07.2016. 16:03

Najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC ovog ljeta provodi jedinstveni projekt edukativnog i zanimljivog karaktera pod nazivom World in the City. Riječ je o tečaju stranih jezika gdje polaznici mogu u kratkom periodu od 5 tjedana naučiti neki od ponuđenih stranih jezika ili usavršiti već prethodno stečeno znanje.

Stvoren je sustavni obrazovni program prilagođen sudionicima svih dobnih skupina, a započeo je 27. lipnja i traje do 4. kolovoza 2016. godine. Projekt se održava u Elektrostrojarskoj školi Varaždin u Hallerovoj aleji 5 od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu od 16:00 do 20:30 sati. Radionice iz svakog jezika se održavaju tri puta tjedno u trajanju od 90 minuta.

Upoznavanje jezika i kultura

Među ponuđenim jezicima su: njemački, engleski (osnovna i napredna razina), talijanski i španjolski jezik. Tečaj vode strani praktikanti-volonteri koji su u grad Varaždin došli prije svega nekoliko dana kako bi sudionicima prenijeli znanje o jeziku i svojim kulturama te razvili komunikacijske vještine kroz interaktivni rad.

Iskusni govornici koji vode tečajeve su: Amr Shaker i Romina Raafat iz Egipta za engleski jezik, Rodrigo Arredondo iz Meksika za španjolski jezik, Manvir Singh Kohli iz Indije za njemački jezik i Pasqualina De Masi iz Italije za talijanski jezik.

 

Komentari