HRVATSKI NOGOMETNI KUP

FOTO Zaprešički Inter Samira Toplaka pobijedio Bednju u Beletincu i plasirao se u osminu Hrvatskog nogometnog kupa HNS-a

Objavljeno: 18.09.2018. 19:41

Zadnja izmjena: 18.09.2018. 19:48

Foto: Damir Ivančić

U prvom susretu šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa HNS-a Inter iz Zaprešića pobijedio je Bednju u Beletincu rezultatom 3:0 i plasirao se osminu finala najmasovnijeg natjecanja.

Gosti iz Zaprešića, koje vodi trener Samir Toplak izašli su na teren u Beletincu u kombinuranom sastavu i već su u 5. minuti poveli golom Ivana Mamuta. Domaći nogometaši bili su skoro u najjačem sastavu a trener Saša Paska na raspolaganji nije imao jedino Marina Ivančića.  

Nogometaši iz Beletinca nisu se predavali i vrlo su dobro parirali prvoligaškoj ekipi sve do 40 minute kada je strijelac prvog fola postigao još jedan pogodak. U međuvremenu su domaći nogometaši stvorili nekoliko prilika ali napači nisu bili dovoljno koncentrirani u samoj završnici. 

Rezultatski utakmica je završila u 81 minuti kada je Goodness Ohiremen Ajayi postigao gol za konačnih 3:0 za Inter. 

Oko 400 gledatelja ipak nije otišlo s igrališta nezadovoljno jer su vidjeli dobru predstavu svojih nogometaša koji igraju Međužupanijsku nogometnu ligu Čakovec - Varaždin, koja je četvrti rang natecanja, a gosti se ipak natječu u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

Utakmica je privukla i brojne javne i sportske djelatnike,a o tome više u foto galeriji koja slijedi.

Komentari