SUTRA NK VARAŽDIN - NK OSIJEK II

Zašto sutra NK Varaždin igra dvije utakmice protiv ekipe NK Osijek II, odgovara trener Varaždinaca Miljenko Mumlek

Objavljeno: 10.08.2018. 10:11

Zadnja izmjena: 10.08.2018. 22:06

Foto: Viktor Hranić

NK Varaždin sutra na svom stadionu igra s ekipom Osijek II, i to dvije pripreme utakmice. Prvi susret igrat će se s početkom u 17 sati a druga u 18,30 sati. Bit će to prilika da trener Varaždinaca Miljenko Mumlek testira sve svoje igrače ipod opterećenjem od 90 minuta.

Kako su pripreme do sada protekle rekao nam je Mumlek:

- Sve planirano smo odradili bez odgoda, čak su i sve utakmice prema planu. Malo je potrajalo na početku dok se fizički nismo kompletirali ali sada su svi tu i redovito rade. Neki još nisu riješili papire ali i to se nadamo da će uskoro biti. Važno da su svi zajedno igrali.

Kako ste zadovoljni s pripremnim utakmicama, odnosno s igračima koje imate u kadru?

-U pripremnim utakmicama ionako rezultat nije bio u prvom planu već neke taktičke varijante i s tim sam jako zadovoljan. Osim jednog poluvremena sve je ostalo bilo jako dobro. Pred nama je još dva tjedna priprema i polagano ćemo ustabiliti prvu postavu i igrati sa samo nekoliko izmjena.

Zašto se sutra igraju dvije utakmice s ekipom Osijeka?

- Zato i ove dvije utakmice s Osijekom sutra. Plan je da skoro svi igrači dobiju priliko odigrati po 90 minuta, iako su neki već i igrali više od jednog poluvremena.  Nakon Osijeka pred nama je i Kup utakmica te onda generalka. Do tada se svi trebaju naviknuti na opterećenje i igranje po visokim temperaturama.

Kako su igrači podnijeli pripreme, ima li ozlijeđenih?

- Za sada su svi igrači zdravi Jertec je malo povrijeđen i Drožđek se žali na gležanj ali do generalke svi bi trebali biti dobro.

Komentari