Zbog dotrajalosti prometnice odnosno nezadovoljavajuće višegodišnje sanacije iste, poduzeće Niskogradnja Huđek ovih dana provodi sanaciju županijske prometnice u naselju Novaki, u duljini 1.000 metara, poručili su iz Općine Maruševec.

Kako navode u priopćenju, to je rezultat dogovora  Općine Maruševec i Županijske uprave za ceste od prije nekoliko mjeseci, nakon što se ukazala potreba za sanacijom prometnice u Novakima koju koriste brojni građani s ovog područja, ali i školski autobus koji prevozi učenike u obližnju Područnu školu Druškovec.

Promet se trenutno odvija zaobilaznim pravcima, a nakon dobave, dopreme i ugradnje asfaltnog zastora prometnica će se moći koristiti za promet. Radovi oko uređenja i utvrđivanja bankina odvijat će se idućeg tjedna.

Napredak radova pratili su načelnik Općine Maruševec Damir Šprem i zamjenik načelnika Mario Klapša, koji zahvaljuju županu Radimiru Čačiću, kao i Županijskoj upravi za ceste na uvažavanju potreba Općine Maruševec u protekle dvije godine, poručili su u priopćenju.

 

Komentari

12.09.2019. 15:28h Zadnja izmjena: 12.09.2019. 15:43