FIGHT CLUB KOVAČIĆ

Završeni prvi dio sezone za članove FC Kovačić, ali bez obzira na karantenu medalje su osvojene

Objavljeno: 05.07.2020. 19:20

Zadnja izmjena: 05.07.2020. 19:23

Na samo dva natjecanja u prvom dijelu sezone članovi Fight Cluba Kovačić  osvojili su 22 medalje. Natjecanja su odrađena do ožujka kada počinje karantena uzrokovana Covid-om.

U ta dva mjeseca Fight Club Kovačić  postao je i član Hrvatskog boksačkog saveza, klub je na seminar poslao tri boksačka trenera koji sada imaju licencu Hrvatskog boksačkog saveza, glavna trenerica Marjana Kovačić dobila je priznanje zajednice sportskih udruga Grada Varaždina jer su u prošloj godini njezini natjecatelji osvojili 139 medalja i bili proglašeni najboljim hrvatskim klubom u kadetskoj konkurenciji . 

U karanteni članovi kluba nisu mirovali, vježbali su uz video treninga koje su im slali treneri. Jedan od tih videa svjetska savate federacija proglasila je najboljim videom na svojem natjecanju. 

Prestankom  karantene svih tristotinjak članova vratilo se u klub. Uprava kluba pošto su natjecanja odgođena priređivala im je seminare.  Tako je seminar održala doktorica Inga Poje, svjetski savate prvak Luka Sakač, najbolji varaždinski sportaš Enes Garibović.  Do kraja ljeta još je u pripremi jedan seminar, savate ljetnji kamp, i prvenstvo kluba.  Treninzi se održavaju tijekom cijelog ljeta za sve skupine.

Komentari